Selecteer uw auto

Retour formulier:

lndien u een artikel wenst te retourneren dan dient u het onderstaande formulier compleet en correct in te vullen.(of login op uw account)

Graag even aandacht voor de volgende retourvoorwaarden:

Het formulier is een aanvraagformulier, uw aanvraag wordt door een van onze magazijn medewerkers beoordeeld en U krijgt per telefoon of E-mail bericht over de afhandeling.

U bent verantwoordelijk voor de wijze dat de retourzending verpakt wordt, Trekhaak Automotive Center B.V. kan niet verantwoordelijk worden gehouden als bij retouraflevering de artikelen beschadigd en/of incompleet worden afgeleverd.

Artikelen welke apart voor u zijn besteld kunnen niet retour worden genomen, u wordt hier van op de hoogte gesteld tijdens de orderverwerking. Eveneens kunnen electronische producten zoals een module die los geleverd wordt niet retour worden genomen.

Heeft u de artikelen zelf besteld dan worden de artikelen retourgenomen voor 80% van de factuurwaarde, mits deze ongemonteerd, compleet, onbeschadigd en in nieuw staat zijn. Ook de originele verpakking en handleidingen dienen onbeschadigd, schoon en compleet te zijn.

Zijn de artikelen door Trekhaak Automotive Center B.V. aan u geadviseerd maar blijkt dit niet correct dan worden de artikelen retourgenomen voor 100% van de factuurwaarde (incl. retour zendingskosten), mits deze ongemonteerd, compleet, onbeschadigd en in nieuw staat zijn. Ook de originele verpakking en handleidingen dienen onbeschadigd, schoon en compleet te zijn.

Let op: alleen in geval dat het artikelen niet correct geleverd is op advies van Trekhaak Automotive Center B.V.. Alle andere retour reden vallen onder de 80% vergoeding!

Indien u wenst dat wij de artikelen bij u laten afhalen dan bedragen de afhaalkosten €20,- excl. BTW.

Trekhaak Automotive center BV, houdt zich niet verantwoordelijk voor het verkeerd monteren van de geleverde artikelen.